Otkazivanje rezervacije* PRAVO PUTNIKA NA OTKAZIVANJE:

 

Pre početka putovanja Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora na način kako je zaključen Ugovor.

Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja, ako Programom nije drugačije određeno i to:

 

5% ako se putovanje otkaže do 45 dana pre početka putovanja,

10 % ako se putovanje otkaže od 44 do 30 dana pre početka putovanja,

20 % ako se otkaže 29 do 20 dana pre početka putovanja,

40 % ako se otkaže 19 do 15 dana pre početka putovanja,

80 % ako se otkaže 14 do 10 dana pre početka putovanja,

90 % ako se otkaže 9 do 6 dana pre početka putovanja,

100 % ako se otkaže 5 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja

 

Pravo na refundaciju pri otkazivanju odnosi se na usluge prevoza, smeštaja (ne uključujući kamp) i ski pass-eva. Smeštaj u kampu i festivalske ulaznice su nerefundabilni, ali se mogu prebaciti na drugu osobu sa mestom prebavilašta iste države. Za prebacivanje karte na ime drugog korisnika, molimo te da nas kontaktiraš na info@exittrip.org.

 

* PRAVO ORGANIZATORA NA OTKAZIVANJE:

 

Pre početka putovanja Organizator ima pravo da Putniku otkaže putovanje, ukoliko Putnik nije ispunio uslove rezervacije paketa/karte na način predviđen Opštim pravilima i uslovima korišćenja.

 

Organizator ima pravo da otkaže putovanje u slučaju:

 

- da Putnik nije na vreme izvršio uplatu paketa/karte ili druge usluge koju je rezervisao (predviđeno Opštim Uslovima Putovanja)

- da Putnik nije na vreme obavestio Organizatora o promeni osobe kojoj prenosi pravo na svoj paket/kartu ili druge usluge koju je rezervisao (predviđeno Opštim Uslovima Putovanja)

 

EXIT Trip će izvršiti prevoz svih posetilaca koji unapred rezervišu i plate za svoje usluge. Nakon izvršene uplate u najkasnijem roku od 24 časa, dobićete e-mail koji će potvrditi Vašu uplatu kao i vaučer sa jedinstvenim identifikacionim brojem. Na ulasku u vozilo ili smeštajni objekat morate pokazati vaučer kako biste mogli da uđete u vozilo ili u Vaš smeštaj.

 

EXIT Trip neće biti odgovoran ukoliko ste uneli pogrešnu informaciju i kao rezultat toga niste dobili vaučer na Vašu e-mail adresu ili ako zbog toga dođe do bilo kakve druge komplikacije ili štete.

 

PLAĆANJE NA RATE:

 

Prva uplata / 40% od ukupnog iznosa

Preostali iznos do ukupne sume  / do 30 dana pre početka Festivala 

 

Dinamika plaćanja do ukupnog iznosa usluga nije vremenski određena. Plaćanje rata možeš izvrši tempom koji ti najviše odgovara, poštujući rok za plaćanje koji je prethodno naznačen.

 

VAŽNO: Sve usluge kupljene na rate, biće otkazane ukoliko se ukupan iznos ne isplati do 30 dana pre početka Festivala.

 

 

NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA:

 

         1. Na koji mejl mogu da pošaljem otkaz rezervacije?

Otkaz rezervacije možete poslati na mejl info@exittrip.org

 

        2. Ukoliko ne mogu da putujem, da li mogu kartu/paket ustupiti prijatelju, i koja je procedura?

Da, možete ustupiti paket/kartu prijatelju. Potrebno je da na mejl info@exittrip.org pošaljete informaciju o osobi kojoj ustupate svoj paket/kartu. Za prebacivanje usluga prevoza i smeštaja na drugu osobu, naplaćuje se usluga izmene u iznosu od 20€ po osobi, po izmeni. 

 

        3. Šta se dešava u slučaju da nisam izvršio uplatu na vreme, do naznačenog roka?

U slučaju da celokupna uplata nije izvršena na vreme, se mesec dana pre putovanja, predviđeno Opštim Uslovima Putovanja, Organizator ima pravo da zadrži dotadašnju uplaćenu sumu i otkaže dolazak Putnika. Organizator ima pravo na nadoknadu za nastale potrebne troškove promene.

 

       4. Šta se dešava u slučaju da sam rezervisao prevoz i sobu za više osoba a jedna ili dve osobe se ne pojave? Da li mi se refundira novac za otkazane osobe iako ću ja koristiti svoje usluge?

Ne refundira se novac. Organizator ima pravo naplate pune cene rezervisanih usluga smeštaja i prevoza, ukoliko se ne otkažu usluge na vreme.

 

      5. Šta treba da uradim ako su mi potrebne izmene vezane za vreme i datum prevoza, tip smeštaja, datum i/ili kapacitet smestaja?

U slučaju da su ti potrebne izmene vezane za smeštaj ili prevoz, kontaktiraj nas putem mejla na info@exittrip.org sa detaljnim opisom izmena. Ukoliko je moguće, putem personalizovanih porudžbina ćemo napraviti izmene za pomenute usluge i naplatiti uslugu 20€ po osobi, po izmeni.